Странице

четвртак, 15. јул 2010.

СЕНЗАЦИОНАЛНА ВЕСТ
















ПРВИ КАНАЛ
Поштовани гледаоци, обавештавамо вас о догађају који се збио јуче, негде око поднева. Како сазнајемо из добро обавештених кругова, реч је о нестанку главног јунака из филма Леси се враћа кући. Нажалост, изгледа да се пас-глумац није вратио. Информисаћемо вас о потрази у наредним емисијама.
ДРУГИ КАНАЛ
Јављамо вам, драги наши гледаоци, а посебно гледатељке, о невероватном нестанку филмског јунака, чувеног Лесија. Његова власница је просто видно избезумљена због немилог губитка  љубимца. По речима једне завидљиве комшинице са Беверли Хилса (глумице НН, бивше наркоманке), последњи пут је видела, како рече, „ту џукелу“ у Централном парку, док је уринирао, при заласку сунца, на ону статуу познате глумице, која се, као што вам је познато, не свиђа многим Беверлихилсанима.
Са новим гласинама о судбини Лесија јавићемо се ускоро.
INFO-CHANEL
Изгубио се Леси. Кренуо у парк  на „пиш-паузу“ и још се није вратио у свој апартман, на десетом спрату хотела „Керовил“. Сумња се да је киднапован. Многи фанови већ пале свеће пред његовим последњим боравиштем. За вечерње сате предвиђено је формирање Клуба Лесијеваца. Чланарина у виду донације биће одбијена од пореза. Видимо се, драги фанови.
ТЕЛ-УПИШ  (ТВ-Удружење Проналача Интелигентних Шарова)
Са великом тугом и болом у срцу и души јављамо вам, драги пријатељи, да је данас, баш на Дан заљубљених, нестао, без трага, никад прежаљени глумац светског гласа – Леси. Његов драги лик остаће вечно упамћен не само у нашој УПИШ-Телевизији него и у свету његових најближих псећих рођака.
Из сата у сат пратићемо трагање бројних обожавалаца и поштовалаца његове уметности. Надамо се да ће се и ова врло занимљива епизода његовог живота завршити хепиендом.
Не мењајте само ваш – УПИШ-канал.
ДРУГИ КАНАЛ – ВАНРЕДНЕ ВЕСТИ
Још увек је неизвесна судбина нашег глумца светског гласа – Лесија. Екипе керећих друштава, од којих су најмасовнија Слатко штене и Умиљата Леси, ужурбано даноноћно трагају дуж целе наше доминирајуће Агресомерике. Нажалост, према последњим сазнањима, из поузданих нарконовинских извора, наш драги, врло профитабилни Леси, са зарадом брда зелених новчаница широм дивнонаивног света, можда је већ на путу за вечна ловишта.
Са новим вестима јавићемо се директно са терена.
НАРОДНИ КАНАЛ – ПОСЛЕДЊА ВЕСТ
Пронађен жив и здрав чувени глумац Леси. Пожртвовани новинари само нашег Канала ушли му у траг. Исплатило им се тумарање по Лесијевом завичају – гледаност наше ТВ повећана за целих седам %. Погледајте слику са лица места (’Еј, хитно зумирај легло!).
Како тврди њен лични лекар, срећна Леси донела на свет петоро слатких куца дебељуца. Ко је срећни отац, сазнаћемо ускоро… Пардон, то ће бити могуће тек када буду узети и испитани узорци ДНК од десетине џукаца из комшилука, који су радо долазили на ноћне журке код чувене Фани Леси, како су је, од миља, звали фанови.
Гледајте само наш и ваш – Народни канал.
29.11.2009.                            Ђура Шефер Сремац